Länsstyrelsen i Värmland kontrollerar fisk

Läsning (kontroll) av lax och öring vid Fortums fiskodlingar vid Gammalkroppa och Nykoppa har inletts. Den 21/3 gjordes den första kontrollen av 2 stycken bassänger med Klarälvslax.  Bilden visar en av de Klarälvslaxar som kontrollerades den 21/3

Ytterligare fyra bassänger kontrollerades den 3/4 av dessa fyra bassänger, innehöll tre av bassängerna Klarälvslax och en bassäng Gullspångslax. Bilden nedan visar en av de Gullspångslaxar som kontrollerades

 

 

 

 

 

2 comments for “Länsstyrelsen i Värmland kontrollerar fisk

 1. april 19, 2012 at 16:28

  Var finns presentationerna från informationsmötet den 18 april att ladda ner ?

  • maj 4, 2012 at 15:04

   Hej Mikael
   Nu ligger presentationerna från information träffarna den 17 och 18 april uppe under media och material , presentationsmaterial

Comments are closed.